Informtaion om facadeløsninger​

Mere end 40 års erfaring har givet Porsholdt store kompetencer inden for udvikling, produktion og salg af facade til moderne byggerier.


Porsholdt har siden 1974 specialiseret sig i udvikling og produktion af innovative facade løsninger til kunder i både ind- og udland. Firmaet er derfor i dag en moderne virksomhed med gode produktionsfaciliteter og en veluddannet og erfaren medarbejderstab. På fabrikken i Brørup produceres skræddersyede løsninger i rustfrit, aluminium, zink, kobber og tombak. I tæt samarbejde med vores kunder.

Vi oplever at tombak er på vej tilbage i bybilledet. Dette kan skyldes at materialet atter har vundet sig ind hos flere tegnestuer. Hvilket giver go mening da tombak er en meget strækbar messing legering. Hvorfor korrosionsbestandigheden er god.

Messing består primært af kobber og zink og tombak kendetegnes af et højt kobberindhold på ca. 80-90 %. Farven varierer fra rødlig til guldgullig.

Vil du gerne se hvad vi kan?

Klik dig videre og se nogle af vores referencer med de forskellige materialer vi arbejder med.

PORSHOLDT ANDREASEN A/S BRØRUP

Ladelundvej 78, 6650 Brørup

Klik her for rutevejledning

Firmaet Soliditet er Nordens største leverandør af kredit- og forretningsinformation, og vurderer løbende virksomheders kreditværdighed ved at tildele en kreditrating.

groen_smiley  rheinzink-logo

CVR-nummer: 65157314